Hoe werkt het programma?

De start van het programma
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Zodra je begint met het PS. food & lifestyle programma, begin je met het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit is een allesomvattend pakket voor de eerste week. Je kunt denken aan producten, een kookboek en allerlei brochures die jou tijdens de eerste week op weg helpen.


Wekelijkse afspraken

Na het starterspakket neem je wekelijks producten mee die je lekker vindt. Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo’n 1 – 2 kilo per week. Afhankelijk van je geslacht, leeftijd, lengte en bijvoorbeeld dieetverleden en medicatie.


Fases

In de volgende fases bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer producten uit de supermarkt. Maar PS. food & lifestyle biedt ook een productlijn speciaal bedoeld voor gewichtsbehoud. Reguliere producten die je nog jarenlang naar wens kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan muesli’s, pasta’s, wraps en tussendoortjes voor onderweg. Je leert in deze fase hoe je het best jouw voedingspatroon kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden.

Wat kost het PS. programma?

De kosten van het PS. programma zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel. Een product of eetmoment kost ca. €2,80. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je €14,- per dag en ongeveer €98,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.

Je betaalt tijdens het programma uitsluitend voor de producten. De coaching tijdens het PS. food & lifestyle programma is geheel INBEGREPEN! De coaching bestaat uit wekelijkse consulten van ongeveer 30 minuten. 

Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan tot maar liefst 1 jaar na het behalen van jouw doel.


Meer weten?
Wil jij weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien?