Het thuiswerken was voor mij echt hét moment om ervoor te gaan.

"Mijn hele leven ben ik al een ‘stevige’ meid geweest. Jaren geleden is het weleens gelukt om flink af te vallen, maar uiteindelijk viel ik weer terug in de oude gewoontes en waren al die kilo’s binnen no time weer terug. Enerzijds berustte ik me bij het idee dat dit nou eenmaal mijn bouw was maar jeetje was ik wel eens jaloers als ik slankere dames in een leuke jurk zag lopen – want zoiets stond mij echt niet!

De omslag kwam voor mij toen ik mijn coach/vriendin Brigitte afgelopen jaar op een BBQ tegen kwam. Ik was onder de indruk hoe goed zij er uit zag – dat wilde ik ook! Zij was net voor zichzelf begonnen als PS. food & lifestyle coach in Sint-Oedenrode en heeft mij uitgelegd hoe het programma in elkaar zit. Ik moest er uiteraard nog even over na denken – het is wel een nieuwe (en betere manier) van leven en je moet er wel 100% achter staan en voor gaan.

Het thuiswerken was voor mij echt hét moment om ervoor te gaan. Vooral in het begin is het even wennen. Ik (absoluut geen keuken prinses) stond opeens heel wat meer in die keuken dan voorheen. Maar het mooie is, alles went en ik vind koken inmiddels een stuk leuker! Brigitte daagde mij elke week uit om een nieuw recept te proberen.

Met een enkele uitzondering daargelaten verbaasde het mij hoeveel groenten die ik voorheen links liet liggen eigenlijk ontzettend lekker zijn! Wie had bijvoorbeeld gedacht dat bloemkoolpuree zo lekker kon zijn.

Ik had gedacht dat ik veel moeilijke momenten zou hebben (je weet wel – die ik vind mezelf zielig momenten want ik mag dit & dit & dat ook niet), maar dat is me enorm meegevallen. Ik heb sowieso al minder behoefte om nog te snoepen, maar als je ergens op bezoek gaat – dan zijn er zoveel lekker PS.food & lifestyle tussendoortjes die je zelf mee kan nemen dat het helemaal niet moeilijk is om gewoon nee te zeggen tegen dat stuk taart.

Nu ik na 5 maanden 21,8 kg lichter door het leven ga kan ik alleen maar zeggen, niet twijfelen – maar begin! Ik heb zoveel geleerd de afgelopen tijd en kan nu al zo goed maaltijden (ook zonder PS. food & lifestyle) maken die zoveel gezonder zijn dat ik er niet aan twijfel dat ik ooit nog terug ga naar vroeger. Tot slot: Brigitte is een super enthousiaste coach die op een fijne & positieve manier jou begeleid naar een gezondere levensstijl, dit resultaat is ook met grote dank aan haar."