Over mij

Mijn leven was voor lange tijd een afwisseling van Bourgondische periodes waarbij ik 2 tot 3 keer per week uit eten ging, daarbij ook graag een wijntje dronk en liever niet te veel moeite hoefde te doen tot periodes waarbij ik het helemaal zat was en weer eens een nieuwe afvalpoging ondernam waarbij ik diverse methodes heb uitgeprobeerd en me daar fanatiek op stortte. 

Ik heb maaltijdshakes gedronken, calorieën geteld, punten geteld met Weight Watchers, detox kuurs gevolgd, in hongerstaking gegaan en elke keer viel ik netjes af, maar elke keer kwamen de kilo's er weer extra hard aan zodra ik daar mee stopte, het zogenoemde jo-jo effect. Langzaamaan werd ik elke keer dikker en dikker. Daarbij kwam ook nog eens dat ik een emotionele eter was, als ik niet lekker in mijn vel zat ging ik snaaien en snoepen en dan uiteraard niet de juiste voedingsmiddelen (want een komkommer gaf niet zoveel voldoening als die bak ijs).

Totdat ik PS. food & lifestyle (voorheen PowerSlim) ontdekte. Ik mocht weer voldoende eten waardoor ik geen zin meer had om tussendoor te snaaien, ik leerde een nieuw eetpatroon aan en bleef op mijn streefgewicht. Ik voel me fitter, gezonder en energieker en hoewel ik nog steeds wel eens voor een uitdaging sta met etentjes, barbecues en feestjes weet ik nu de juiste keuze te maken. En ik ben trots! Trots op wat ik heb bereikt en hoe ik nu in het leven sta.

Dit alles heeft mij gemotiveerd om ook anderen te coachen naar een fitter en gezonder leven vol energie en zelfvertrouwen. Als gecertificeerde Voedingscoach wil ik ook jou helpen weer te gaan stralen door jou kennis te laten maken met de succesformule van PS. food & lifestyle, mijn persoonlijke ervaringen met jou delen en jou te motiveren om ook het roer om te gooien. Samen gaan we aan de slag om er voor te zorgen dat ook jij weer lekker in je vel zit en ook te blijven. Samen gaan we ervoor!


Afslanken doen we samen!

Ik ben Brigitte Wibier, jouw persoonlijke PS. food & lifestyle coach in Schijndel . Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Met behulp van het PS. food & lifestyle programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. Als voedingscoach leg ik mij volledig toe op het begeleiden van mensen met overgewicht met PS. food & lifestyle; dat is mijn missie!