NIEUW het Re-boost pakket!

Het blijft soms een uitdaging om je streefgewicht te behouden, Verleidingen liggen dagelijks op de loer. Met het Re-boost pakket en programma zorg ik ervoor dat je weer grip krijgt op een gezonde, koolhydraatarme levensstijl.

Met het Re-boost pakket ben je binnen 2 weken weer back on track!

Je volgt dit programma gedurende 14 dagen. Door een maximale inname van 30 gram
koolhydraten per dag bereik je binnen no-time weer je streefgewicht! Het voedingsplan is gebaseerd op 6 eetmomenten per dag. Voor elke dag is er een dagdoosje gevuld met vijf PS. food & lifestyle producten. De avondmaaltijd bestaat uit een eiwitbron (vlees, vis of ei) aangevuld met groenten. De benodigde supplementen PS. Multivitamine en AcidoFit zorgen voor een optimaal verloop van het programma.

Het Re-boost pakket en programma bevat:

✅ 14 PS. food & lifestyle dagdoosjes
✅ 2 weekmenu’s en 14 recepten
✅ Duidelijke uitleg en aanvullende tips
✅ Handige boodschappenlijstjes
✅ Benodigde supplementen
✅ En natuurlijk persoonlijke coaching

 

Eline:

"Het is ongeveer 4 jaar geleden dat ik voor het eerst ben gestart met het PS. food & lifestyle programma. Ik verloor 15 kg en dit gewicht heb ik lang kunnen behouden, maar tijdens mijn zwangerschap ben ik tussen de 18 à 20 kg aangekomen.

Toen mijn zoontje 1 jaar was kreeg ik de kans om met het Re-boost pakket en programma aan de slag te gaan met mijn coach. 

Dat was voor mij de motivatie die ik nu nodig had! Ik wil een fitte moeder zijn en had echt zin om iets nieuws te proberen en mijn huidige routine te doorbreken. Door de rush in het dagelijkse leven vergeet je jezelf soms wel eens.

Door de dagdoosjes uit het pakket kreeg ik weer structuur en balans in mijn dag. Ik heb
genoten van de eenvoudige en lekkere recepten en na iedere maaltijd was ik verzadigd. Ik vond het Re-boost programma perfect om te volgen, ook met mijn drukke baan en een gezin met jonge kinderen. 

Ik ben in 14 dagen tijd maar liefst 4 kg verloren! Het Re-boost programma is een geweldige manier om opnieuw gemotiveerd te raken en op korte termijn meer energie te krijgen. Ik raad het iedereen aan!"

Re-boost jezelf

Wil jij weer even back on track zijn en weer grip krijgen op een gezonde, koolhydraatarme levensstijl?
Dat kan met het Re-boost pakket! Neem contact met me op en ik vertel je hier graag meer over!