Kosten

Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wil weten wat je investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Dit is voor iedereen anders. Het hangt bijvoorbeeld af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest.

 

Een PS. food & lifestyle maaltijd kost gemiddeld  € 2,60. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je in de 1e fase (de strikte fase) zo’n 5 tot 7 producten per dag. In de volgende fasen bouw je het aantal PS.food & lifestyle producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, ik begeleid je nog een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen. 

Starterspakket

Om een goede indruk te krijgen van het assortiment en te ontdekken welke producten jij lekker vindt, begin je met het starterspakket met daarin:

  • 42 verschillende maaltijden
  • MultiVitamine
  • Acido Slim (mineralen supplement)
  • Shaker
  • Informatiemapje met daarin o.a. een weekmenu gebaseerd op de producten uit het starterspakket
  • Bovendien ontvang je gratis het PS. food & lifestyle kookboek ‘Koolhydraatarm Genieten’ met heerlijke recepten t.w.v. €14,95.

Dit pakket is voor ca. 7 - 8 dagen en kost €159,00.

Na het starterspakket

Na het startpakket kijken we samen naar de vervolgstappen en de producten die jij lekker vindt en bij jou passen. Heb je 5 - 6 producten per dag nodig ben je ongeveer € 13,- tot € 15,- per dag en tussen de € 90 en € 110,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Na de 1e fase ga je minderen met producten, waardoor de kosten geleidelijk minder worden.

Je betaalt tijdens het programma uitsluitend voor de producten. De coaching tijdens het PS. food & lifestyle programma is geheel INBEGREPEN! De coaching bestaat uit wekelijkse consulten van ongeveer 30 minuten.