Sportstudio op een prachtige plek
Personal Flow in het hart van Schijndel, gemeente Meierijstad, is een kleinschalige sportstudio die het ánders doet. Op een prachtige locatie in het mooiste gebouw van Schijndel, De Glazen Boerderij! Onze locatie is sfeervol ingericht, met fijne materialen en natuurlijk is de ventilatie uitstekend zodat het binnenklimaat gezond is.

Groepslessen
Wij zijn de sportstudio waar je met plezier naar toe gaat en niet omdat het ‘moet’. Wij hebben geen apparaten maar bieden uitsluitend groepslessen in kleine groepen met alle aandacht voor jou als deelnemer. De naam zegt het al ‘Personal Flow’, ieder op haar eigen niveau en manier sporten met een goed gevoel en in een fijne, open sfeer waar je jezelf kunt zijn!

Kom in beweging
Ons doel is in beweging komen, blijven, en ervoor te zorgen dat je lekker in je vel zit. Of je nou een  uitdagende work-out wilt waar je van gaat zweten of een rustigere les waar toch al je spieren aan bod komen. Je merkt dat je sterker wordt, een betere conditie krijgt en je lichaamshouding verbetert.

Zwangerschapsyoga
Voor zwangeren is er onze zwangerschapsyoga met alle aandacht voor je veranderende lichaam en het contact met je groeiende kleintje. 

Kleine groepen
Onze groepen zijn klein zodat er alle ruimte is voor persoonlijke aandacht in een gezellige, open sfeer. Onze docentes hebben een passie voor lesgeven en draaien geen vastgesteld programma af. Zo kunnen ze alternatieven bieden als een oefening nog te uitdagend of juist te gemakkelijk voor je is. Zo wordt de groepsles een feestje!


Personal Flow heeft geen apparaten, alleen groepslessen. Neem een kijkje op de website voor het actuele aanbod, details over wat een les inhoudt, het weekrooster en ons team. Je vindt er alle informatie over de verschillende abonnementen en je kunt je meteen inschrijven of aanmelden voor een proefles.

 

Personal Flow
De Glazen Boerderij 20
5481 AV Schijndel
06 8260 1282
personal-flow.nl
info@personal-flow.nl


Een proefles is gratis, dus meld je vandaag nog aan!